Zašto postavljati tepih ?

Opće je poznato da se toplina jednog doma uvelike određuje sa vrstom podne obloge. No eto nekim ljudima ta činjenica ipak nije poznata pa se prilikom uređenja svog doma zamaraju drugim detaljima i u potpunosti zaborave na podove. Današnja proizvodnja tepiha nudi vam toliko zanimljivih oblika, modela, uzoraka, kvalitete i raspona cijena da oblaganje podova unutar vašeg doma sa tepihom možete izvesti na skoro koji god način poželite. Oblaganje podova sa tepisima smatra se najboljim izborom za uređenje intererijera.

Prednosti tepiha

Osnovne prednosti tepiha su visoka kvaliteta, izdržljivost i sa ničim usporedivi osjećaj ugode koji imamo kada hodamo po udobnom debelom tepihu. Ukoliko se odlučite da postavljanje tepiha na svoje podove ne zaboravite da ovakva vrsta podloge traži konstantno čišćenje i redovno održavanje. Kada se odlučujete za postavljanje tepiha od zida do zida najbolje je angažirati stručnjake.

Postavljati samostalno ili ne ?

Uštedjeti će Vam vrijeme no nešto će Vas ipak i koštati. Drugi popularni izbor je da tepihe postavite sami. Tada u dućan sa tepisima odite sa izmjerenim površinama na koje želite postaviti tepih i zatražite da Vam ga lijepo iskroje i obrube sa svih strana. Ukoliko ste pažljivo mjerili postavljanje tepiha neće biti veliki problem čak ako to i niste nikada do sada radili.

Od zida do zida najbolji je izbor

Budite uvjereni da je instalacija tepiha od zida do zida najbolji način za uređenje interijera. Ukoliko Vam to prilike dopuštaju priuštite si ugođaj topline koji Vam neće pružiti niti jedna drugi materijal.

Tepisi mogu popraviti raspoloženje i natjerati Vas da više vremena provodite u toplini svoga doma.

Similar Posts