Trendovi parketa

Unatoč svom mogućem odabiru podova za svaku prostoriju u kući jedan od materijala koji je odličan je drvo. Drvo je ostalo kao najsigurniji odabir za podne obloge za vlasnike kuća diljem svijeta. Pokušat ćemo vam objasniti razlike u parketima i trendovima koje nosi ova godina.

Egzotični parketi

Za sve koji traže karakteristično i posebno ne moraju tražiti dalje, egzotični parketi su najbolji odabir. Zbog mnogo različitih šara, uzoraka i tonova boje egzotični parketi na vrh modernih podnih obloga.

Stil vintage – starinsko

Trend za parkete danas je izgled parketa koji ima izgled “kao parket nekad”. Autentični izgled starog je današnji trend za razliku od prošlog trenda visoko poliranih parketa. Podovi bez mana su omiljeni izbor, vintage stil koji reflektira i imitira tradicionalne tehnike i stilove prošlosti.

Eko friendly parketi

Neupitno je da je izbor eko friendly danas trend. Dakle trend u ovoj godni. jest da se od starih greda (hrastovih), starog namještaja ili od drva izvađenih iz rijeke radi parket. Takav parket odličan je izbor za podove u ovoj godini., staro ali moderno. Pogledajte stare kuće po selima, koje su spremne za rušenje i pokušajte nabaviti hrastove grede i pronaći majstora koji će vam izraditi daske za parkete. Ponovno upotrebljeno drvo daje taj vintage stil koji hara u trendovima ove godine.

Ručno strugani parket

Vintage stil dati će vam i parket koji je ručno strugan. To daje poseban i neujednačen izgled, bez perfekcije daje poseban štih. Vintage stil parketa moderan je izbor današnjice u mnogim domovima.

Vrlo široke daske

Zadnji komad vintage puzzle trend su široke daske parketa. Široke daske definirano su sve iznad 12,5 centimetra širine.

Boje i tonovi

Boje parketa i trendove je teško odrediti jer je toliko mnogo izbora boja i tonova. Postavljanje nedovršenih parketa jest prednost je možete birati boju prema vašem stilu unutarnjeg uređenja interijera. Sjene žutog, narančastog i crnog su jako popularni . Blijedo drvo u bijeloj ili sivoj čini pod prozračnim i elegantnim. Tonovi smeđe popularan su izbor . Prirodni izgled i uzorci drveta daj u taj starinski štih.

Bambus i pluto podovi

Obje podne obloge imaju svojstvo otpornosti i dugo su izdržive, no to nije jedini razlog što su popularne. Također ih nedovršene možete postaviti na pod i završiti izgled i boju po želji

Ovo su trendovi, a što nas čeka nakon ovog možemo samo s iščekivanjem zamišljati.

Parketi i vrste, egzotični parketi, bambus parketi, masivni parket, gotovi parketi, kakav parket kupiti, postavljanje parketa, prednosti parketa, parketi izračun,njega bambus parketa.

Similar Posts