vinil podovi

Vinil – modularne ploče

Vinil – modularne ploče LTV (luxury vinyl tile) podne obloge

Podne obloge od vinila koje dolaze u modularnim pločama sve su više populariji izbor podnih obloga u modernim domovima.

Vinil podne obloge prilagođene su brzom načinu života i kao takve su vrlo jednostavne za održavanje i otporne su na grebanja, veliki protok ljudi. Izgled vinil ploča je zaista za svačiji ukus.

Vinil modularne ploče izgled

One dolaze u izgledu kamena, drveta i keramičkih pločica. Cijena je vrlo prihvatiljiva stoga je to još jedan od razloga zašto je ova vrsta podne obloge izbor za uređenje interijera.

Vinil modularne ploče izvanredne su za postavljanje u bilo koju prostoriju. Postavljaju se slično kao i laminat, te ih još nazivaju click pločama.

Dugoročna ušteda – Vinil modurane ploče

Prilikom uređenja podne obloge vinil modularnim pločama jest što možete kombinirati više različitih boja, izgleda i sl. Vrlo su popularna podna obloga za dječje sobe, posebice u živim i šarenim bojama.

Vinil ploče imaju odličnu odliku, vrlo jednostavno ih je postaviti ali i ukloniti. Modularnost omogućuje brzu izmjenu i pristup podu ili kabelovima koje možete “sakriti” ispod ploča. Vinil ploče odlikuje dugotrajnost i vrlo jednostavno održavanje.

Vinil ploče izrađene su od poliuretana nove generacije koja je ojčana i kao takva bolje otporna na ogrebotine i habanje. Dugoročno gledano uz ovu podnu oblogu potrošiti ćete 30% manje novaca na održavanje, 50% vode ćete uštediti.

Modularne vinil ploče osmišljene su da budu jednostavne i pristupačne cijenom a moderan izgled i dizajn privući će mnoge. Ova podna obloga idealna je za sve namjene prostorija i njegove korisnike. Idealno za djecu, ljubimce, urede.

Ukoliko je stanje vaših podnih obloga u stanu dotrajalo i razmižljate o promjeni podnih obloga vinil modularne ploče odličan za izbor, cijena je vrlo prihvatljiva ali izgled je ono što nudi prednost nad dosadnim tradicionalnim podnim oblogama.

Foto Freepik

Similar Posts