Staklene keramičke pločice

Novost u uređenju interijera Staklene keramičke pločice jednostavno su osvojile tržište uređivanja interijera jer su jedna svježa novost pri uređenju. Potražnja i interes za staklene pločice je narastao i možemo reći da su potpuni hit u izboru pločica.

Staklene pločice imaju mnoge prednosti nad običnim keramičkim pločicama mijenjaju bolju ovisno o prostoriji i toplini unutar prostorije, posebice kada govorimo o kupaonicama.

Pločice od recikliranog stakla

Staklene pločice su apsolutni hit pit uređivanju interijera.Novost su na tržištu te su dobar izbor za sve koji žele sačuvati planet Zemlju i iskoristi reciklirano.

Staklene pločice rade se od tzv. otpada, tj. od recikliranog stakla, staklenih boca i ostalih staklenih proizvoda koji su otpad. Staklene pločice popularne su i postavljaju se u sv prostorije ne samo u kupaonice i kuhinje već i u sobe, hodnike, bazene (pločice za bazene).

Ne skližu se.

Vrlo su dekorativne i daju odličan izgled svakoj prostoriji. Kao podne pločice u kupaonicama čak i kuhinjama koriste se pjeskarene staklene pločice kako ne bi bile skliske. Pjeskarene staklene pločice također izgledaju vrlo lijepo ali im površina nije tako sjajna.. Pozitivan aspekt staklenih pločica jest što pri postavljanju i krajnjem izgled ne postoje fuge koje ionako samo predstavljaju problem pri održavanju i čišćenju.

Staklene pločice mogu biti i velikih dimenzija te neke od tvrtki ih rade po narudžbi samo za vas, posebno kada se njima oblažu zidovi kuhinja. Staklene pločice mogu se postaviti na postojeće keramičke pločice pa se i troši manje novaca

Uvijek izgledaju čisto i novo

Staklene pločice dolaze u više formata od onih minijaturnih kockica do većih ili pravokutnih,

Čišćenje se obavlja vrlo lako te zbog stakla uvijek izgledaju sjajno, čisto i nove, Čišćenje staklenih pločica je vrlo jednostavno a čistite ih istim sredstvima kojima perete svoje prozore.

Similar Posts