Modularni tepih

Modularni tepih kao podna obloga u kupaonicama

Kako svi volimo tople podne obloge, posebice nakon buđenja ujutro i izlaska iz toplog kreveta ili kade, stručnjaci za uređenje interijera preporučuju odličan izbor a to su modularni tepisi zvani Floor. Tepih zvan Floor dolazi u oblicima kvadrata kao i pločice i slaže se jedan pored drugog što mu je velika prednost ako se dogodi neko oštećenje lakše je zamijeniti jednu kockicu nego cijelu podnu oblogu.

Dolazi u raznim bojama pa je zgodan za kombinaciju boja i stvaranje mozaik od njega. Kocke modularnog tepiha se u svakom momentu mogu skinuti oprati i osušiti i vrati na svoje mjesto u podu.

Idealna podna obloga

Ovo ih čini idealnim podnim oblogama jer možete njima manipulirati kada i kako želite a sami ih možete vratiti na njihovo mjesto u podu.

Dizajnirane su da inhibiraju rast gljivica, bakterija i plijesni, vrlo su nisko toksična a možete ih pronaći u desetak raznih boja, uzoraka i tekstura.

Modularni tepih ekonomičan izbor

Modularni tepih – floor vrlo je ekonomičan izbor za podne obloge jer im je cijena vrlo prihvatljiva, možete se zaigrati s uređenjem i dati mašti na volju čak ih i povremeno preslagivati.

Bambus i pluto kao podna obloga u kupaonicama. Za sve koji razmišljaju zeleno te su ekološki osviješteni jedna od organskih izbora su svakako pluto i bambus podne obloge.

Zašto? Zato što su i pluto i bambus materijali koji rastu u divljini i nadopune se svakih par godina. I bambus i pluto imaju jedinstvena svojstva te su dobar odabir za podne obloge u kupaonicama.

Podne obloge od bambusa izgledaju poput starih tradicionalnih drvenih podova samo što su puno izdržljiviji i teži.

Pluto je posebna podna obloga jer je uvijek topla i mekana što posebno možete osjetiti kada na nju gazite bosim nogama.

Najveća prednost ovih podnih obloga su otpornost na gljivice, plijesni i bakterije.

Pluto i bambus prirodno odbijaju vlažnost te su izvrsne kvalitete.

Similar Posts