Laminat – moderan izbor

Laminat – moderan izbor za uređenje doma

Tradicija podnih obloga od drveta seže stotinama godina unatrag, svojom ljepotom i toplinom ovijaju dvorane dvoraca i donose eleganciju u mnoge moderne današnje blagovaonice. Bilo da je casual ili formalnog dizajna , prirodna ljepota poda od drveta unosi toplinu i karakter u bilo koju prostoriju. Tvrdi podovi su međutim porozni, što je rezultiralo oslabljenom strukturom koja se lako prlja i oštećuje. To je dijelom dovelo je do izuma laminata. Ljepota i elegancija kao kod drvenih podova

Dok ima svu ljepotu i eleganciju kao podovi od drveta, laminat je i dvostruko izdržljiviji i jednostavniji za održavanje. Konstruiran je na način da se ne prlja, ne oštećuje ili izvija ili a aluminijevim oksidom obložene površine daju mu visoku otpornost na ogrebotine koja savršeno odgovara prostorijama sa puno prometa. Za razliku od podova tvrdog drveta, laminatni podovi imaju vodootpornu jezgru i voskom impregnirane rubove što ih čini otpornim na izlijevanje vode, te se čak može ugraditi u kuhinje i kupaonice. Nevjerojatna trajnost

Očaranost laminatnim podovima ne leži samo u svojoj zastupljenosti pravog tvrdog poda od drveta i njegove nevjerojatne trajnosti , već i lakoća s kojom su ovi podovi postavljaju i održavaju. Uvođenje laminata koji se lijepi donio je revoluciju u podovima, otvorio je vrata na tržištu i uradi sam majstorima. Možete ih ako želite i sami postaviti Danas laminate možete i sami postavljati čak i ako nemate iskustva, stručnih znanja i potrebnog alata. Za postavljanje laminata dovoljno je pronaći mjesto na podu, odrezati suvišne komade, klik, i vaši podovi su spremni za hodanje. Rad je vremenski konzumirajući i kleči se na koljenima, ali uz uštedu do 40% ukupnih troškova posla, to može biti vrijedno tih poteškoća.

Otporna gornja glazura i održavanje

Glazura laminatnih podova visoko je otporna i zahtjeva vrlo malo njege i rutinskog održavanja, čime se oslobađa svoje vrijeme za opuštanje uz bazen.

Jednostavno svakodnevno pometite pod s mekom četkom i obrišete vlažnom krpom. Kao mjera predostrožnosti, smjestite otirače za noge na vanjskim vrata, spriječite ulazak prljavštine, a na noge namještaja postavite jastučiće kako bi se spriječili habanje i grebanje.

Veliki izbor stilova Laminatni pod je dostupan u većini stilova i dizajna. Svaka vrsta drveta prikazuje svoje jedinstvene karakteristike, svako kreira drugačiji aspekt dizajna.

Izaberite zrnast izgled hrasta kako bi dodali šarm u svaki grubi interijer ili koristite manje zrnast dizajn u skladu javora kao bi donijeli kontinuitet u moderan dekor.

Ne zaboravite staro pravilo unutarnjeg uređenja, domova, koristiti svijetle boje kako bi vizualno proširili prostoriju, dok se tamne boje dodaju za više intimniji osjećaj.

Similar Posts