Savjeti za kupaonske pločice

Podne i zidne kupaonske pločice Postavljanje ili promjena pločica u Vašoj kupaonici može drastično promjeniti njen izgled. Počenite od podnih kupaonskih pločica i u procesu otkrijte što sve možete sa ukrasnim pločicama kako bi prostor kupaonice postao ne samo funkcionalan već i dekorativan. Pločice mogu dobro izgledati na bilo kojoj kupaonskoj površini, ali razmislite malo o tome koliko pločica si možete priuštiti, tko će ih postaviti i najbitnije kako bi sve to na kraju trebalo izgledati.

Koliko su kupaonske pločice važne?

Pogledom na nečiju kupaonicu možete zaključiti dosta o toj osobi. Za neke ljude kupaonica je samo prostorija bez koje se ne može dok kod drugih uz dobar izbor kupaonskih pločica kupaonica postaje ugodno mjesto za duge opuštajuće kupke. Potrebno je samo izabrrati dobre podne kupaonske pločice oko kade i već ste korak bliže savršenoj kupaonici na koju ćete biti ponosni.

Gdje započeti?

Za početak predlažemo da u nekoj od trgovina sa podnim oblogama i keramičkim i kupaonskim pločicama provjerite kakvih sve kupaonskih podnih pločica ima u ponudi. Ukoliko ste prethodno izmjerili površinu poda moči ćete procijeniti koliko novca trebate za prekrivanje Vašeg kupaonskog poda novim podnim kupaonskim pločicama. Nakon što ste izabrali podne pločice za vašu kupaonicu, a prije no što započnete sa njihovim postavljanjem trebali bi ste razmisliti o tome želite li kupaonske pločice i na zidovima ili jednom dijelu zida. Odaberite dizajn zidnih pločica u koji će odgovarati dizajnu podnih pločica i pokušajte odabrati boju kupaonskih pločica za zid nešto svijetliju od onih koje ste stavili na pod.

Kombiniranje…

Ako niste sigurni da želite kupaonske pločice na baš svim zidovima u Vašoj kupaonici, razmislite barem o postavljanju kupaonskih pločica na tri zida koja okružuju kadu. A ukoliko je trošak bitan faktor u Vašoj odluci uvjek možete kupaonske pločice prilagoditi tapetama, zastoru za tuš ili raznim kupaonskim dodatcima.

Similar Posts